• Nytt år brukar betyda att man ska sätta upp nya spännande mål. Just nu är det dock jättesvårt att planera för världen är i kaos. Jag har ett tips faktiskt. Istället för att sätta upp nya mål kan du helt enkelt bara fortsätta att göra det som fungerade bra förra året. Vad gjorde du som funkade för dig år 2020? Oavsett om det är yoga, mer sallad, kalla bad, hög musik eller dagliga samtal med nära och kära – bara fortsätt att hålla igång med det! Jag blir glad av att vara mycket utomhus och att få lov att tillbringa tid med det nya barnbarnet. Och så har jag såklart yogan som jag älskar att utveckla. Jag hoppas kunna fortsätta med allt det här mycket länge till.

God fortsättning … bara fortsätt … håll igång …

Jona

P.S.
Internet är fullt av inspirerande tips och berättelser om människor som hittar nya vägar och som inspirerar. Här kommer ett tips till dig som gillar grön hållbar livsstil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.