Hej kära fina vänner!

Jag är i Åre sedan innan jul tillsammans med Janne och hundarna. Barnen, deras hundar, pojkvännerna och barnbarnet har också varit här. Vi har en fantastiskt fin vit tillvaro med massa tid på snö. Jag åker utför och skejtar och går mycket. Jag har också börjat simma litegrann i poolen inne i byn. Varje vardagsmorgon håller jag en pytteliten yogaklass på Hotell Copperhill som ligger nära oss. Copperhill är en fantastisk miljö att få yoga i – en helt unikt plats på fjället mitt i naturen. Filmen “Kallyoga” är inspelad på en jättefin naturstig på Förberget strax utanför hotellet. Tanken var att jag skulle varit hemma i Höllviken vid det här laget, men eftersom jag inte kan öppna upp studion stannar jag kvar här ett tag till. Jag kan inte bedriva yogaverksamhet på Studio Canalis på grund av regeringens nya pandemilag och jag behöver tid att anpassa yogakurserna till de nya direktiven. Tills vi öppnar igen den 1 mars kommer det att bli yoga live online 25 januari – 18 februari. Jätteroligt om du vill vara med på det, så att vi får träffas. Schema och länk till yogapassen finns här!

Stor kall kram

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.