Varmt välkommen ska just DU vara till min hemsida som redan har drygt 15 år på nacken. Det här är till dig som längtar efter mer yoga, meditation och mindfulness i ditt liv. Det var ett tag sedan vi snackade yoga. Rulla ut yogamattan, för nu kör vi! 

Ett av alla fantastiska yogapasss utomhus i skön luft och perfekt utsikt.

Naturens fyrverkeri i form av gula björkar, röda rönnar, orangea bokträd är fantastisk just nu här i Skåne, eller hur? Plus att det är ljummet i luften. Det är som om naturen vill stajla och visa vad den kan och få oss att tänka på den fantastiska avslutningen och vad som komma skall. Precis som på nyår! Bort med det gamla, in med det nya. Kanske vill du göra en omstart tillsammans med mig. Här är 6 minuter yogainspirerade rörelser. Det är ett pass för benen som du kan göra hemma när du hinner. Bygga upp lite styrka för säsongen.

När vi är inne på nya saker en ny yogautbildning startar i januari och vi har platser kvar för dig som är nyfiken på en fördjupning. Ann-Jeanette, som varit med sedan starten i Skanör år 2009 berättar. ”Det var hårdare tider förr. Vi fick stiga upp i jättetidigt för att meditera. På eftermiddagarna fick vi smygdricka kaffe på eftermiddagarna för att hålla oss vakna”. Att meditera i soluppgången är oförklarligt vackert och vi kan bara drömma oss in i den känslan. Vill du också vara med om unika upplevelser? Anmäl dig till nästa utbildning som startar i januari 2023. Numera är vi inte så stränga och kaffe ingår. Länk till info utbildning!

Bild från en minnesvärd meditation vid havet. Drömmen.

Nu börjar det även bli dags att fundera kring vinterns vanliga yogakurser med mig. Jag hjälper dig gärna med enkla tips till bättre andning, kroppshållning och sinnesnärvaro. Surfa in på Studio Canalis hemsida och gör din bokning, vi öppnar nya platser i december.


Mys i soffan på Canalis. Jag har yoga tisdagar, onsdagar och vissa fredagar. Yogautbildningen är på helger.

Här kommer ett sista tips Nu inför höstens högtider och jul kan jag varmt rekommendera boken ”YogaLiv”. Det finns bara några ex kvar. Du får en vacker bok med 12 yogapass, meditationer och annat mys för alla årets månader. Länk till beställning!

Ha en fortsatt fin höst och november, med kramar och värme,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.