Varmt välkommen till Studio Canalis och lär dig mer yoga. Vi vänder oss till nya yogautövare, vi vänder oss till dig som vill bli yogalärare och vi bjuder in rutinerade (redan utbildade) yogalärare som vill fördjupa sina kunskaper. Du kommer att träffa mig och ett härligt team av snälla yogalärare som guidar dig på din nivå – till nästa nivå :-) Helgerna ingår i utbildningen till yogalärare, men du kan också delta bara på en helg för att få en mysig retreat med yoga, god mat och härliga stunder vid havet. Om du vill bli yogalärare tar du 8 helger i din egen takt under 1-3 år.

1. Hathayoga & Hotyoga

Lär dig anatomi, teori och teknik. Lär dig klassisk hathayoga, vinyasayoga och hotyoga. Njut av god mat, spännande föreläsningar, workshops, bastu och havsdopp.

2. Yinyoga & Mindfulness

Lär dig mer om yinyoga och mindfulness och hur du kan använda dig av dessa verktyg i vardagen. Många upplever att de lättare kan hantera till exempel oro, stress och smärta genom att använda yinyoga och mindfulness.

3. Terapeutisk Yoga & Forskning

Terapeutisk yoga och forskning är en helg som passar alla med genuint intresse av yoga och som vill lära sig om yogans verktyg för att stärka hälsa och välmående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.