I höst och vinter ska jag rocka 90 minuter rocketyoga på Canalis varje torsdag och det vore jättekul om många vill vara med och testa tillsammans med mig!!! Yoga är ju min stora passion och jag älskar att coacha massa olika former av yoga och göra den tillgänglig för alla!


Rocketyoga är en blandning av astangayogans tre serier och den stora skillnaden är att även nybörjaren kan utföra positionerna. Tanken är att bygga flexibilitet och styrka på ett lekfullt sätt. Klassen är 90 minuter långt och börjar med stående positioner för att sedan gå vidare till bakåtböjningar, balanser, sittande, framåtböjningar och avslutande övningar. Rocketyoga är lekfullt och kul med mycket musik, snabbare tempo och den är tillgänglig för alla nivåer. Fördelar är en starkare och mer flexibel kropp, minskade spänningar i musklerna, förbättrad balans samt livskraft och inspiration.

Hoppas vi ses!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.