Yrkesutbildning till internationellt licensierad yogalärare!

Förbered dig för en spännande resa in i yogans värld med vår heltäckande utbildning. Med 8 delkurser får du en mångsidig erfarenhet som inspirerar dig att hitta din personliga yogastil. Efter avslutad utbildning blir du en internationellt certifierad yogalärare enligt Yoga Alliance RYT-200. Vårt mål är att ge dig både praktiska och teoretiska färdigheter för att framgångsrikt undervisa yoga och skapa dina egna yogaprogram. Våra åtta delkurser inkluderar Hatha Yoga, Hot Yoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Atletisk Yoga, Yin Yoga, Terapeutisk Yoga och Gravid Yoga.

Du guidas genom utbildningen av våra experter som ger dig en djupgående inblick i yogans värld. Huvudlärare och mentor är Jona Dahlquist. Du kommer också att träffa andra yogalärare med olika expertområden som berikar din utbildning. Priset för varje delkurs är 4500 kronor, inklusive internationell diplomering, 200 timmars undervisning, 3 böcker och allt annat studiematerial. Dessutom får du full tillgång till vår digitala lärplattform med filmer och vetenskapliga artiklar.

Mejla jona@yogajona.se för mer information om schema och övriga detaljer.

Teach The Yoga You Love!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.