Hej hopp dyk, det finn tre platser kvar och jag har precis skickat brev till alla anmälda och uppdaterat sidan Retreat Portugal 2010 här ovanför. Algarve är en plats att längta till. Många mil har sprungits, cyklats, vandrats, yogats och ätits under solen. Kärleken startade med det första glaset egenpressad juice på apelsingården. Nu är det oliver som odlas till den ekologiska närproducerade jungfruoljan. Läs mer här>> Bilden är från ”Kanelgården”, som jag älskar. Ligger nära ”Lugna gården” där retreaten kommer att vara. Ska dit i påsk och rekognosera de sista stigarna. Prolog Retreat Portugal blir det. Längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.