Strålande sol men fortfarande minusgrader. Vi får vackert nöja oss med att visualisera slingriga stigningar och svettas inne.  Jag är knäpp, för jag har faktiskt inget emot att trampa fast cykeln inte rör sig en meter, i synnerhet när jag har ett helt rockband i samma rum. Cykeln är fastmonterad precis bredvid trumsett, elgitarr o dator med Spotify, och det händer att mina musikaliska barn förbarmar sig genom att spela och Dj:a. Tack tack tack. Ibland önskar jag att jag var mindre sportig och mer musikalisk. Vägen till kärlek på cykel inomhus är förutom bra musik; fokus, fokus, fokus och att dela upp passet i hanterbara bitar t.ex. så här:

1. Uppvärmning: 30min progressivt var 5:emin+5min lätt.
2. Backe: 3X (4min platt+4min backe+4 min tung backe +4min lätt )
3. Tempo: 30 min aerobiskt “Ironmantempo “+ 5 minuter lätt
4. Hårt: 4X(4min hårt+ 4min hårdare+4min hårdast + 3 min lätt)
5. Nedvarvning: Ungefär 10 min lätt.

Kör hela eller valda delar. Lycka till- ha kul *:)

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.