Välkommen älskade Terje Eugéne. Vi fick vara med på ett otroligt mysigt barndop. Liten fantastiskt söt yogabebis gavs sitt fina namn och hälsades välkommen till världen och livet. I Oxie kyrka upplyste oss prästen om både det ena och det andra. Vi satt i Malmös äldsta kyrka med en dopfunt från 1100-talet! Lagom till kaffet och den sjukt goda tårtan, som vi åt alldeles för mycket av, blev det ”mantras in motion”, mantrasång med rörelser därtill. Efter lite klydd med koordination av rörelser satt sången snart klockrent. Vi sjöng Har Hare Hari Wahe Guru för att välkomna gossen riktigt kungligt till ett liv av glädje, lycka, kreativ kraft och obegränsad visdom. Trivsamt också att få tillbringa några timmar med våra tonårsbarn, som ser ut att trivas riktigt fint i kyrkbänken. Ha en härlig själfull vecka- Jona

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.