Vasaloppsspinning var en svettig tillställning. Upplägget var enkelt. Hård sympatiträning med dem som körde Vasaloppet. Cykla på tills ettan går i mål. Grabbarna galet fokuserade direkt från start klockan åtta och jag glad över att få vara med. Kändes härligt att köra med så många rutinerade cyklister och LasseD som co-pilot för att ratta tv på storbild, musik och blåbärssoppa. Vi hade en egen sponsor på plats också, som försåg oss med choklad i överflöd. Det gick ingen nöd på oss med andra ord. 


 

Cirka fyra timmar blev det, men jag fick avvika lite innan målgång för att hinna till kyrka och mysigt bebisdop. Tack för det, om ett år är det dags igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.