Far och son kör pingis så att huset skakar. Japp, så är det, vi har numera ett pingisbord mitt i vardagsrummet. På den gamla goda tiden, innan jag gjorde misstaget att resa till Indien och låta mannen sköta heminredningen, fanns det plats att öva yoga i detta rum. Har beslutat mig att inte säga ett ord om saken, utan avvakta utvecklingen. Om sanningen ska fram, stör det inte speciellt mycket egentligen, har hittat en ny hörna under köksbordet. Där kurar jag som en riktig Cave-Yogi.

Frös för första gången denna vintern i dag, konstigt då termometern visar noll. Coolt och mystiskt nere på stranden, många nyanser av grått. Lägg märke till att ny is börjar lägga sig igen. Morgonens simpass var väldigt behagligt, och innehöll inslag av både bastu och bubbelpool. Poolen var väldigt full, så vi tyckte det var vår plikt och medmänskliga skyldighet att gå upp lite tidigare för att lämna plats åt andra hugade spekulanter på fritt vatten att veva i.

Dagarna flyter på i varierat tempo, och jag väntar på den riktiga vårfloden. Gör “Grodan” och “Sat Kriya” för fullt och hoppas det ger med sig. Och bilden nedan, från i går när solen behagade visa sig i soluppgången, är ett tecken på att det finns en strimma hopp, bara en liten strimla snö kvar nu.

I morgon ska jag springa med Sara igen, Shit(!) rent ut sagt vad veckan går fort/Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.