“I love the fate of flowers; they shoot up, bloom, droop, wither and are thrown out”.
-Emil Nolde.

Guru Dass är kvar tills vi skall till Göteborg och undervisa på fredag. Eftersom solen lyser med sin frånvaro och isen ligger där den ligger, fick vi ta oss över sundet för att möta värmen. I en vardag fylld av sport, yoga och kontemplation är det aldrig fel att bredda horisonten med nya dimensioner. Jag blev inte besviken den här gången heller, utan väldigt hänförd och mycket glad av kraftfulla färger och konst med mycket Prana (***) Vårutställningen på Louisiana handlar om färgen i konsten och 72 världsberömda konstnärer finns representerade. Åk dit!  Pågår till 13 juni. 

***Enligt den uråldriga yogiska livsvisdomen, som jag ofta tjatar om,  insuper människan extra mycket prana, livskraft, genom att vistas i vacker natur, äta härlig mat, möta mysiga människor och genom att se på sann skön konst. Jag har fått fylla på rejält med Prana i dag: Löptur på beachen i soluppgången med härligt sällskap, fantastisk mat, som t.ex. blåbär i morse, goa samtal med fina människor, och skön färggrann konst i överflöd. Plus musik! Tack, tack tack, jag är såååå tacksam. Kryper ur skinnet och skruvar mig av välbehag när jag sammanfattar dagens äventyr i mitt sinne. Wow, vilken dag!  Dessutom har jag fått en yogapuss i dag. I mejlform *:) Så nu skickar jag den vidare:

Yogapuss

Jona

In our life there is one single colour, as on a painters palette, that gives meaning to life and art. It is the colour of love. -March Chagall
  

 

 1. Hej Jona
  Skönt att se att du omger dig med så mycket kärlek, blir inspirerad varje ggr jag tittar in här hos dig:))
  Jag vart sugen att smaka på gröten som du visade tidigare och undrar, vad finns i denna??:)) Många kramar Anna Jóna

  1. Hej kära Anna Jóna, receptet innehåller Selleri!!! Ska fila lite på mängderna, så kommer det snart mer exakt här.

   Kram kram

 2. Tack för det svaret, kära Jona då väntar jag med spänning på reseptet:)) kram Anna jóna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.