Mango förgyller morgonen. Det här partytricket lärde jag mig av Odette i Australien. Skär en mangoskiva på längden och tvären. Bänd upp och vrid till. Vips har du en mangosol. Styrkta av jordens läckerheter gav vi oss av mot Malmö, dimman lättade och himlen visade sin sanna natur. Blått, blått, blått. Turning Torson gör sig extrasnygg mot blå bakgrund. Blått och vitt och vackert, lite som finska flaggan faktiskt. Torsdagar är härliga dagar, simdagar, mysdagar, yoga gravid dagar. Efter lite bönande och bedjande fick jag radat upp alla vackra kvinnor med bebisar i magen på rad för en snabb fotosession. Mutade med den klassiska repliken ” Tänk på barnbarnen” .  Sat Nam – Jona


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.