Ny frukt- och grönsakslåda på fredag. Fest. Dagen startade hafsigt med en försovning. 18 min. senare var jag i salen Skanör, tror ingen märkte något. Helgen kommer att försvinna i undervisningens tecken, men något löppass ska nog stuvas in. Vissa håller på med övertalning och jag ligger i valet och kvalet. Tävla eller skita i det? Sprang och klockade mig i dag, och jag är inte katastroflångsam, men känner i mitt hjärta att det är svårt att gå in och tävla nu, för då kommer jag att kräva disciplin och åtstramning av träningen. Skuttar gärna runt bland tången och lyssnar till sången. Koltrasten drillar ljuvligt nu och jag blir romantiskt och kär. I livet, i mina älskade. Ha en go vårhelg. Ses måndag. Love. Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.