Det gäller att flyta på, mjukt och smidigt från yogahelg till Stockholm i dag. Flashigt. Stimulerande att komma från myllan in i myllret. Jaaa, jag veeet! Det är måndag, möjligheternas dag, har fått hänge mig åt min favoritsysselsättning, åka tåg, otroligt vilsamt och effektivt, hinner massa mejl. Spännande att resa norrut och se att det är is på sjön som man passerar. Har pratat flera timmar med en journalistkvinna, intressanta livsviktiga grejor; är passion något man “bara har” eller kan man öva upp det? Hur hittar man glöden för sin inre strävan? Svar kommer snart i en tidning nära dig. Nu sitter jag bara och andas på kafé med en jättekopp grönt te som aldrig sinar. Ute flänger livet. Ska ta tag i det snart. Hepp.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.