Bebisen Ute Magen Borta. Jag älskar mitt jobb. Mirakel och överraskningar varje dag. Vi fick fint besök på Yoga Gravid av Albin i dag, som bara någon vecka tidigare varit gömd för världen inuti den mjuka runda magen. Nu en liten gosse ute i friska luften. Vi var stumma av beundran inför söt bebis och mamma sjukt snygg och platt om magen. Här förslag på 3 övningar efter förlossningen. Nyblivna mammor får gärna klicka på läs mer längre ner. Lycka till!

Yoga Post Partum


1. Ligg på rygg. Böj benen, fotsulor i golvet. Håll händerna på låren. Andas in. Lyft huvud och axlar och för händer upp mot dina knän. Spänn samtidigt muskler i bäckenbotten. Andas ut. Slappna av och kom ner med överkroppen. 10 gånger totalt.

2. Sitt i lätt meditationsställning. Handflator framför bröstet i bönemudra. Andas in och pressa handflator hårt mot varandra. Spänn samtidigt muskler i bäckenbotten. Håll 5 sekunder. Andas ut och slappna av. 10 gånger.

3. Sitt bekvämt. Sträck ryggen och nacken raka. Använd vänster hands tumme för att täppa till vänster näsborre. Andas lugna djupa andetag in och ut genom höger näsborre. Fortsätt 3 minuter. Ger dig energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.