Spännande svinkul sommarjobb. Lilla jona får jobba med världens bästa yogalärare, wow vilken ära. Har fått klart och bekräftat att jag ska undervisa på den europeiska yogafestivalen i Frankrike 27 juli till 4 augusti. Se skön film här :

Jätteroligt om så många som möjligt vill följa med. Det kommer att gå en svensk buss hela vägen till slottet, både miljövänligare och smidigare med allt pick och pack. Bussen startar från Kungsbron i Stockholm den 26/7 kl. 4 och stannar och plockar upp yogisar lite var stans på vägen (Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Vadstena, Ödeshög, Jönköping, Värnamo, Helsingborg) för att landa i Fondjuan ca 12 den 27/7. Hemresa den 3/8 på kvällen. Mejla Ildikó Kasza på ildiko.kasza@gmail.com eller mig direkt, så kommer praktiska detaljer. Kram kram- Jona

  1. Hej Jona!

    Fanatstiskt med en buss från Sverige, jag har funderat på att åka på festivalen. Kan du maila mig detaljer som pris osv så kanske det blir en yogaresa i år. :-)

  2. Hej Jona, Finns det platser kvar i bussen? Jag vill jättegärna åka, och jag tror att jag får med mig min man också… Vill du mejla mig pris och praktiska detaljer så vore jag jättetacksma? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.