Efter en ”All In” yogahelg har det varit två dagar mycket sport. Fysisk träning är mitt sätt att hålla mig kvar på jorden. Efter många timmar i lotuspose och andlig spis är det grymt skönt att bli lite svettig och snorig emellanåt. Svära lite i smyg när ingen hör, för det får man ju – gud bevars – inte göra som yogalärare. Man blir arg av att träna pga av adrenalinet som pumpas ut i blodet. Basta. Hoppade in som spinningledare säsongen ut. Tog en sväng om bördiga kulliga Söderåsen. Simmade med coach. Vitsippor är fina, man vill bara ligga ner bland bladen och mysa, fast det gör man ju inte utan strävar hurtigt vidare. Hittade cool staty á la amazon rider delfin utanför simhallen i Trelleborg. En intressant upptäckt, då jag simmat där typ tio år och aldrig lagt märke till den förut. Det gäller att se de små detaljerna, som att vitsippor är rosa. Undrar var jag varit tidigare… Kram kraft nu jobba yoga igen/ Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.