Sandra myser förra sommaren.

Yoga Sommarsolstånd firar vi på stranden vid solupppgången söndagen den 27 juni klockan 04-06 i Höllviken by the beach. Följ marchallerna från Vita Bastun på piren, Östra Kanalvägen och slå dig ner vid brasan för en stund av yoga, närvaro och meditation. Vi firar att solen står som högst på norra halvklotet. Att dagen är lång och natten kort. Att solen står i zenit över kräftans vändkrets. Vi firar livet. Ta med liggunderlag, filt och gärna en välfylld termos. Helt gratis för alla, men anmäl dig gärna med ett litet sms till Jona, så jag vet vartåt det bär. 0708-177871 är numret. Film från förra året hittar du om du klickar på Yoga Sommarsolstånd.

Varma försommarhälsningar tills vi ses/Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.