Här kommer en Mångalen Meditation att testa i gryningen vid nästa fullmåne!
 

Dhrib Dhristi Lochina Karma Kriya*

Sitt i lätt meditationsställning. Sträck ryggen och nacken raka. Håll händer i Gyan Mudra. Fokusera på nästippen och vidare ner mot bröstet. Tryck toppen av framtänderna i över- och underkäke mot varandra. Pressa tungan upp mot gommen. Projicera mantrat Sa Ta Na Ma rakt ut genom tredje ögat. Skicka mantrat långt ut i en jämn och kraftfull ström. Fortsätt 31 minuter. (Minimum tid om du måste kompromissa är 15 minuter). För att bemästra meditationen rekommenderas dock 1.5 timmar. 

Det är möjligt att få full effekt av Dhrib Dhristi på en endaste sittning: Meditera totalt 3 timmar i gryningen till den kväll, som fullmånen kommer att infalla. Enligt yogisk visdom är det undermedvetna mest mottagligt vid denna tidpunkt. Nästa chans- fullmåne är: 26 juni, 26 juli och 24 augusti. Lycka till/Jona

*The action of aquiring the insight of the future. När du bemästrat denna meditation, kommer du alltid att veta konsekvensen av varje sekvens du påbörjar. Av Yogi Bhajan, 10 oktober 1973.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.