My religion is simple. My religion is Kindness – Dalai Lama

Sport och andlighet går som hand i handsken har jag alltid känt. Därför ägnades förmiddagen åt svettig cykling och eftermiddagen åt sval meditation. Morgonen satt vi i en jätteklunga och trampade runt Algarve. Otroligt välorganiserad söndagscykling. Flera följebilar; en längst fram med musik och högtalare på taket stoppade trafiken och höll hastigheten jämn och stabil. Lyxigt att sitta bakom tvåhundra killar och bara rulla med. Eftermiddagen satt vi i meditation högt uppe bland bergen på det Buddhistiska centret. Älskar den sköna stabila lugna meditativa känslan som vilar på Buddhistiska helgedomar. I dag var det helt stilla och väldigt hett i bergen, alla munkar var på siesta, men blommor och gåvor vid Buddhas fötter vittnade om närvaro. Over and out. Detta är Jan och Jona på sport och meditationssemester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.