Titta! Ett hus som matchar min cykeltröja. Jag vilar mig mot denna vägg en stund, så kan du stå där och fota. Portugal påminner om mig; luggslitet och kanstött, men varmt och charmigt. I dag styrde jag min cykel i perfekt doserade serpentiner i full fart nerför. Jag ville vara snäll mot min träningskamrat, så vi tog “andra hållet” vilket innebär lång kurvig nerförsbacke. Börjar kunna svängarna utan och innan, då är det jäkligt roligt att släppa allt man har nerför. Exakt samma känsla som i störtlopp. Träningslägret i Portugal börjar för övrigt sätta sina spår, kollade nyss cykelbrännan: Inte snyggt. Två dagar till, och sedan visar vi upp oss på stranden i Höllviken.

Ses snart

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.