Vi ses på beachen Höllviken för att yoga och fira sommarsolstånd söndagen den 26 juni 2011 kl. 4-6. Adressen är Östra Kanalvägen, vita bastun längst ner. Sedan följer du bara elden hela vägen fram. Här är förra sommarens bilder och story:

Fyra i går morse fyrade vi av traditionsenligt firande av sommarsolstånd på stranden här nedanför. Man kan säga att gudarna var oss väldigt nådiga, för vi hade mycket tur med vädrets makter i form av fullmåne, molnfri himmel, avsaknad av vind och värmande soluppgång. Misströsta icke om du missade tillställningen, nästa år gör vi det igen. Dessutom kan du ladda ner yogapasset här. (Samma pass, som vi gjorde vid Atlantens strand i Portugal i vår).

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.