Regnet strilar, vinden viner. Kompenserar det gråa med en färgsprakande tallrik med morot, spenat, tomat, persilja, melon och persika. Ögat fröjdas och kromosomerna börjar dansa. Vitaminer tågar in och vitaliserar kroppen. Gjorde nyss ett litet myspass yoga tillsammans med Julia, direkt hemkommen från skolan. Så glad! Många trycks för övrigt tro att jag har strikt pli på ungar, man och hund, och att alla i familjen Dahlqvist yogar och äter groddar i ömsesidig förståelse av peace & love. Vakna! Detta är en illusion! Du är fången i Maya (illusionen att världen är verklig som du uppfattar den) Alla har sin egen väg att följa. Yoga passar verkligen inte alla, och jag har ingen lust att pracka på någon mungbönor mot sin vilja. Peace Out-Jona

  1. Vilken skön inställning. Jag läser din blogg då och då och blir otroligt imponerad. Har hittat ytterligare en inspirationskälla…. Tack för det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.