Huvudrullning är en enkel skön övning som ökar din närvaro och medvetenhet. Löser upp spänningar i nacken och stimulerar sköldkörteln. Sitt bekvämt, låt ryggraden sträva rakt uppåt som en stjälk i sin längtan upp mot solen. Slappna av i hela ditt ansikte. Rulla huvudet mjukt och sakta i en cirkel. Andas in när du rullar uppåt och bakåt, andas ut när du rullar framåt och neråt. Gör rörelsen långsamt, pressa inte. Var uppmärksam på varje millimeter på varvet. Det ska inte göra ont. 1 minut åt varje håll är en bra start. Stilla och skönt, mjukt och avslappnat. Passar även dig, som aldrig annars övar yoga. Ha en skön tisdag, låt huvudet rulla/ Jona

  1. Har precis börjat på kundaliniyoga i gbg och tittar in hos dig för inspiration…. får man vänta länge på din (nya) bok… Allt gott LINA

    1. Hej fina Lina i Göteborg!

      Den gamla boken är precis nytryckt och finns nu även på Bokus faktiskt. Den nya “tvåan” kommer att släppas i december 2011 för att vara exakt :o)

      Kramar från Skåne

  2. Jo det tar tid från vision till verklighet, men jag jobbar i en kreativ process med formgivaren och fotografen och enl. planen “ett kapitel per månad”. Kommer nog att “smygsläppa” lite kasserade tankar och bilder här på sidan… Kanske :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.