God afton mina sköna, sega, starka, snabba, sluga och sexiga vänner. Fortsätt skina! Lyckades pricka soluppgången vid havet direkt efter yogan i morse och har levt på den energin fram tills nu. Nu har månen tagit över med sitt bleka sken. Betyder försämrad nattsömn och eftertänksamhet. En släng av vemod.

Jag hittade denna fullt utslagna septemberros med en liten invånare i Skanör där jag åt lunch hos ärkeängeln Linda, som gör godast mat på denna jord. Linda är självaste moder jord när jag tänker efter.

Och här sprang jag mina korta ”backintervaller” i slutet av passet. Lägg märke till den enorma lutningen. Ja vad gör man när nejden är platt. Satsar allt över bron i motvinden.

Låt vargen yla – den tystnar i gryningen.

Jona

  1. Lustigt! Jag mår allra bäst när det är fullmåne! Drar alltid ifrån gardinerna så att jag kan sova i månskenet och så tjatar jag på mannen att vi måste basta och bada i månskenet. Det är kanske Ida. Den mystiska svala kvinnliga energin som lockar. Supernadisen Ida eller min farmor Ida i himmelen. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.