Sprang en sväng i Bokskogen i förundran över att det fortfarande är så grönt. Jag är övertygad om att varje situation vi står inför innebär en rad dolda möjligheter, som lär oss värdefulla lärdomar. Varenda ögonblick är en chans att nå vår fulla potential som människor…. det finns en gömd möjlighet till andligt växande.


Torsdagen den 23 september öppnar registreringen till den årliga kundaliniyoga retreaten i Portugal. Varmt välkommen till soliga Algarvekusten 30 april – 7 maj 2011 för att lära och inspireras. Växa fysiskt, mentalt och andligt. Klicka här för all info.

  1. Vi ska ju ha en liten privat löp-yoga-mat-mys-filosofi-meningen med livet retreat, det är ju bestämt sedan länge :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.