Tackar och bockar! Dessa åtta har jag fått i hemläxa av coach: Fällkniv på swissball, rysk höfttvist, liggande kobra, omvända crunches, sidoböjning med hantel, hjulet, crunches, plankan. Den ryska höfttvisten är en ny favorit. Kärlek vid första tvisten!

Om styrka känns lockande kan du prova någon av dessa övningar som ger en stark kärna. I yoga vill vi också slipa diamanten inuti, polera kärnan. Just nu undervisar jag yogapass som stärker inre styrka, själsstryrka skulle man kunna kalla det. Styrka att lyssna inåt.

Core betyder kärna. Gäller att hitta den. Tack för i dag, kärnfull sömn.

Jona

  1. Styrka at lyssna innåt – det skulle jag behöva! Min axiologiska test häromdagen visade att mitt ”inre jag” inte kommer till tals särskilt mycket. Core övningar är förstås också bra…

  2. Tack för svar o kommentar! Ni är så avancerade brudar, har missat nymodigheter och stannat kvar i hemvana och tama situps. Axiologiska testet låter akademiskt Anneliten, ska titta mer på det direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.