Oh I, oh, I’m still alive
Hey, I, I, oh, I’m still alive
Hey I, oh, I’m still alive
Hey…oh…

Det är väl inte helt omöjligt att bli lite stark om man har den stora äran att ha fyllt förti eller mer därtill tänker jag och steppar in på gymmet i Hölle. Några dynamiska utfall senare, lite Pearl Jam ur högtalarna, och jag känner mig redo för armbrytning. För övrigt har veckan varit  fredlig; yoga till höger och vänster för gammal och ung, något föredrag, några gravida och en delikat indisk buffé på en folkhögskola. Framför oss har vi nu den synnerligen intressanta helgen om yogans historia och den största experten på området i Sverige, Wiveca Leuchovius, är på väg till sydspetsen med tåg i morgon.

Kära blivande yogalärare! Vi ses på Norregård lördag klockan nio, ta med temuggen och meditationskudden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.