Hej och välkommen! Detta innehåller liv. Liv är vad kroppen behöver. Min extravaganta njutning efter meditationen är att dricka ett stort glas grön dryck som första frukost. Palmkål mixar sig fint med vindruva, clementin, äpple, banan, vanilj och kanel. Ganska gott men lite “svårdrucket” tycker Janne. I mig känns det som att vitaminer, mineraler och livskraft sugs rätt upp av cellerna och ger energi direkt. Effekten brukar sitta kvar en timme, lika länge som ett morgonpass av t.ex. simning. Sen blir jag lite lätt slö och såsig och då är det dags för andrafrukost men det, mina vänner, är en helt annan historia. Snipp snapp snut så var helgen slut. På det igen i morgon. Ta tjuren vid hornen. Vi är födda till att leva. Puss på den saken.

Jona

  1. Hej Jona
    Jag har testat din goa gyllene mjölk, helt efter ditt recept. det smakar mums men jag får en flottig efterkänsla, det är inte helt otrevligt men på gränsen till. det känns som olja som lägger sig runt magen å halsen. Har jag fel docha för denna dryck ekler är detta en bra sak?
    Citrus drinken va go som frukost. lovar att köpa din bok för jag kan inte va utan den.
    Mvh emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.