Mjuk andra advent alla! Vi ses på Formtoppen i Höllviken måndag kväll den 6/12 på Finlands självständighetsdag klockan halv nio. Jag bjuder på mjuk yoga, djup avspänning, 31 minuter Kirtan Kriya meditation och hett Yogithe. Ta med egent T-mugg och meditationskudde. Klassen är fullsatt, men smssa mig under dagen för ev. reservplats.

Det blir ytterligare ett unikt tillfälle till Kirtan Kriya den 28/12 för att ta ett fint farväl av det gångna året. Eva Omfors arrangerar det hela i Arrie byahus. För mer info se  Evas Hemisda och anmäl dig per mail till eva.omfors@telia.com

Ett andetag i taget, det lackar mot Jul.

Jona

  1. Att titta in i ett ljus, länge, är bland det mest rogivande jag vet. och just i dag är det två att fästa blicken på. Skönt att veta att vi mediterar olika. Min meditation gör jag bäst i rörelse. Springandes. I skogen. I tystnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.