Kexigt bröd av linfrö och pumpa är torkat länge och väl i ugnen. Cocos-smör ovanpå är otroligt nytt och exotiskt under tomat och paprika. Spenat håller blodet järnrikt. Det gryniga konstiga på kanten föreställer tofu, som är stekt och kryddad med het gul curry från Indien. Därtill serveras en stor kopp choklad med massor av vispgrädde och socker. Funkar fint även fast jag mestadels är vegan. Lägger sig som bomull runt själen och man vill bara krypa ner någonstans och mysa.

Vad gäller själva skidandet, så inser jag att det helt klart finns stor förbättringspotential. Det lär nog dröja innan jag ställer mig på någon startlinje. Jag skidar till förmån för nöje och rekreation och håller mig sval och skön i sinnet. Helt oväntat hittar jag en till ny skidkamrat i dag, Tennisproffset Tim, och vi hjälps åt att förnya de igensnöade spåren i kanalskogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.