En spektakulär föreställning på jorden- kortaste dagen är nu.

Lite nysnö knastrar under sulorna när jag tar en sväng ner till stranden. Mysigt varmt och mulet ute och halva himlen är helt röd. Försöker magin med mobilkameran på bilden ovan med tveksamt resultat. Universum är perfekt synkroniserad. Vintersolstånd, fullmåne och månförmörkelse på samma gång. Den kortaste av sol upplysta dagar pågår. Fram tills nu har mörkret sakta smugit sig närmare och påverkat livskraften. Solen har försvagas tills att den nästan är döende och nu vänder det. Ljusnande tider och pånyttfödelse tågar in.

Firat med meditation som brukligt för att hålla mig alert. Det är tusen gånger svårare att sitta still än att vara i rörelse, men jag bidar min tid. Alla inre gömda & glömda demoner hoppar fram ur sina skrymslen och stirrar en rakt i vitögat. Det finns ingenstans att fly. Bring it on. Jag är den sanning som jag mediterar på. Dags för frukost, Dagen är kommen, Tack och Amen. Kram och mys. Nu tar vi denne dagen till detta.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.