Två heta veckor senare är jag redo att återvända till yogajobbet på hemmaplan. Summerar en ohyggligt massa bra träning. Lever mycket av mitt liv genom rörelse och undervisar varje dag med hjälp av kroppen. På Fuerteventura har jag fått möjlighet att vässa den inför vintern. Det är dags att dela med sig. Vi ses i lilla salen på Formtoppen Höllviken Måndag klockan 20:10. Varmt välkommen!

Jona

Uppskattar att jag fått möjlighet att spendera mysig tid med familjen, prata i timmar med begåvade Ingmarie – en osinande källa av livsvisdom, träna med triathlonförbundets läckra pojkar och Lina, som offrade sig vid poolkanten med tekniktips. Njutit av yoga med Linda & Co och fika på balkongen. Blev peppad av “Crazy- Simmy”, som tycker att löpterrängen är perfekt och precis lika bra som “hemma”. Och slutligen en bergsget. Over and Out från Fuerteventura.

  1. Det är nästan kriminellt härliga bilder du lagt upp sista tiden. De inspirerar. Kul att du verkar vara på triathlonspåret igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.