Träningstävling i lördags. Sim i hav, spring upp, av med våtdräkt, cykla två varv, spring runt några golfhål. I mål på under en timme. Knappt en tiondel av en Ironman och ingen prestation att hänga i julgranen, men jag lyckas släppa min mentala ”jag-vill-inte-tävla-spärr” och det känns befriande. Här är några fina foton som Lina tog. Jag har granskat dem kritiskt och tycker jag ser mer sprallig& lat än hård & fokuserad ut, men jag ser också klart och tydligt att jag är ganska glad & fri. Jo, jag ser tung ut, i synnerhet bakifrån, men jag är 43 freakin’ år och rockar fortfarande den här sporten. Det gäller väl att vara sann mot sin natur. Lev fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.