Bon jour!

Stryrkt av nattens drömmar och en flottig Croissant med sylt (man tager seden dit man kommer) gav jag mig iväg. Hittade en rejäl vårflod. Sprang först motströms och sedan medströms. Bra, som att leva mitt i livets flod, tänkte jag och ökade takten lite symboliskt när jag mötte en gammal tant med sin pudel på morgonpromenad. Bon Jour Madame! Resten av dagen har jag dammat av mitt arkitektyrke, som legat i träda en aning. Det är ”Advisory Board Meeting” på Slottet som den Europeiska Yogafestivalen har köpt. Vi har vandrat runt de enorma ägorna, granskat rum och tillbyggnader, funderat och slagit kloka huvuden i hop. 2012 ska det vara klart för start, denna sommar hålls festivalen fortfarande på det ”gamla vanliga” slottet med andra ord. Nu ska jag dela rum med slottsspöket, au revoir!

Jyoná… (på franska låter det ju-åå-naahh…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.