Blåste bort i dag och det var riktigt välbehövligt. Stånkade upp för åsen och precis när jag fick cykeln över krönet tog vinden extra sats och knuffade mig i sidled ut mot åkern. Med en instinktiv reflex räddade jag situationen utan markkontakt, vilket iofs inte hade varit speciellt obehagligt. Hastigheten var obefintlig och jag var välklädd med hjälm, skoöverdrag, vantar och ett rejält lager underhudsfett. Det är ingen hemlighet, jag är i runda slängar cirka 10 kg fetare nu än när jag vann SM-guld, vilket har sina fördelar fram för allt i poolen. Fryser sällan numera. Kunde tom yoga barfota ute utan problem nyss när fotografen var på besök. Nåväl. Har haft mycket att tänka på på sistone och eftersom jag inte är alls bra på att tänka, tär det på krafterna. Är inte typen som oroar mig eller våndas om forntid och framtid, men ibland blir jag bara så oerhört trött på mig själv.

Då är det extra bra att blåsa bort dylikt gnäll från hjärnan rakt ut på den skånska åkern. Riktigt roligt blev det i kväll. Precis kommit hem från ännu ett av mina bejublade föredrag (jag kör på utan att skämmas nu) där höjdpunkten var när alla fick presentera sig och sin idrottskarriär. Otroligt kul, det var allt från bågskytte till konstsim och rugby. Älskar berättelser ur livet. Varje människa har sin historia att förmedla. Varje dag är ett nytt blad att skriva.

Oj, nu kom Josefin hem från bio och vill yoga…. det var verkligen otippat, dags för Nattyoga

Jona

  1. Dom där tio har fördelat sig vackert Jona.
    10 kg hit eller dit.
    Din själ och passion är ändå alltid det man ser när du kommer farande!

    Trist att vår konferens blev inställd idag :)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.