Det står skrivet på min rumpa. Tusen miljoner tack alla fina glada goa som kört hårt i spinningsalen i dag till Barncancerfonden. Välgörenhet är en hjärtefråga och alla brinner vi för helt olika saker. Därför tycker jag absolut inte man ska gå runt och känna skuld och skam, utan bidra där man känner och kan. Huvudsaken är att alltid dela med sig till den som behöver. Vi har kört en tur Ride of Hope intervaller i solen och senare drog jag mitt lilla strå som instruktör. 35 000 fick lilla Formtoppen i Höllviken ihop. Varje strå till stacken är lika viktigt, varje sekund, varje minut, varje timme, varje tramptag, varje dag är mödan värt.

Ride of Hope:

10 min lätt + 10 min anstängande + 5 min lätt.
Därefter 10 x 4,5 minuter enligt följande mönster:

• 90 sekunder 92-94 rpm
• 60 sekunder 70-75 rpm
• 30 sekunder 92-94 rpm
• 60 sekunder 70-75 rpm
• 30 sekunder lätt

Ansträngningsnivån utvecklas till mycket ansträngande (tröskel) för de sista 5 upprepningarna. Finns utrymme för lite stående inslag och ryck också. Rulla sedan hem och stretcha vader, lår och rumpa. Kramas och ha en fortsatt  mysig helg.

Jona

Dagens återhämtningsdryck består av en mango och en ask hallon. Extra mycket poäng för färgen. Ja och glaset är helfullt!

  1. Helt rätt. Tyvärr kan man ju inte ge till alla som behöver…
    Jag lägger mina bidrag bl.a. till alternativ forskning (vill inte gynna djurförsökarna…), våra fadderbarn i utsatta länder och till Djurens Rätt. Just djuren glöms ofta bort som nu i katastrofens Japan eller kriget i t.ex. Libyen. De lider med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.