Fin fredag och Fotograf Ulrika knäpper Wiveka i trädgården. Jackie har hittat en till pinne. Helgens tema är Yogisk Psykologi och Wiveka Leuchovius är här från Göteborg. Vi ska plöja forskningsrapporter, yoga järnet och fördjupa oss i olika tekniker för meditation… Varmt välkomna ni som känner er kallade.

Annars har veckan varit riktigt bra, jag har koncentrerat mig och strukturerat mig. Istället för att jobba hatta lite hit och dit är det nu mer ordning på torpet. Märker att jag ibland inte är här – utan i tankarna på någon annan plats, i mejlet som ska besvaras, yogapasset som ska hållas, eller föredraget som ska förberedas. Nu har jag schemalagt för telefontid, mejltid, bokskriveritid, träningstid. Låter lite tråkigt&trist kanske, men nödvändigt för att avlasta en impulsiv inspirationshjärna som min. Träningen flyter också på mellan poolen, cykeln och stigen… mellan regnskurar och solglimtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.