Kära Coach! Visst ser jag väldigt koncentrerad ut på denna bild och jag tog verkligen i och blev trött. Jag ler ju inte ens åt publiken. Dessutom springer jag med vassa armbågar för allt  hålla alla stora starka stygga killar på avstånd. Jag lovar att jag gjorde mitt yttersta från början till slut. Kramar/Jona

Nej jag har inte fått på mig skorna ännu, det kommer i nästa bild.

Fattar inte varför jag flinar, måste vara att det helt enkelt är så himla härligt kul att cykla på Mallorca. Jag älskar dessutom min nya cykel så mycket, kanske lite för mycket, så att jag blir lite för bekväm och vill sitta kvar riktigt länge.

Här tappade jag fokus lite, men det var enda gången under hela loppet.


Tummen upp för snygg rosa badmössa. Notera att jag har en offensiv attityd och står längst fram innan start.

Man fick ett band runt armen för varje varv man sprang. Jag håller upp armarna för jag tyckte det gick så himla bra och när bilden tas har jag fortfarande olyckligt omedveten om att jag inte har vunnit :o Resultatlistan kommer inte upp förrän långt senare.

Tack tack

Jona

 1. Härliga bilder och banden känner jag igen :), passar lika bra i håret…
  Tack för din inspiration både här och igår.
  Ha en härlig dag
  Kram Cattis

 2. Hej Jona!
  Jag tycker mycket om din sida! Du inspirerar.

  Ser din bild där du cyklar barfota och tänkte “vad skönt, man kan cykla utan skor.”
  Cykelskor är ett problem för mig just nu. Jag ska cykla Vättern Runt och har inga cykelskor. Jag cyklar med joggingskorna instoppade i remmar. Funkar väl? Men alla är på mig om att man inte kan cykla så. Så nu tror jag att jag inte kommer att klara rundan pga att jag inte har rätt skor.

  Vad säger du? Hur viktigt är det med cykelskor?

  Mvh, Ulrica

 3. Jo Cattis! Jag har alla mina i håret nu :O

  Ulrika!!! Du ska absolut ha cykelskor!!!! Inga kompromisser. Fast å andra sidan, jag började också med “korgar” på Barna Hedenhös tid och det gick fint det med :o

  På bilden har jag skorna färdigt fast i pedalerna och fötterna ovanpå skorna, man tar liksom på dem i farten i triahlon :o

 4. Underbart! Ditt svar får avgöra saken: Jag skaffar mig ett par snygga cykelskor!

  Tack för ditt svar!! :)

  /Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.