Måndag och muskelvärk. Inte så farligt, men det svider lite vid start och inbromsning. I går var rygg och axlar drabbade, i dag har värken runnit ner i låren. Annars är livet syrendoft, långa raksträckor och gula rapsfält. Härligt här hemma. Tvättmaskinen går het. Efter en månad av turnerande i Europa finns inte en enda ren cykeltröja eller yogabyxa att finna. Vaknade tidigt och körde igång min 120-dagars meditationen som ska ge nya visioner. På slutet kom Janne in i bilden och det började slamra lite här och var. Tillslut slår han sig till ro och ansluter i mantrasången. Kul med sällskap sista biten. Precis som vilket träningspass som helst, tänker jag, innan jag slutar tänka. Vardagen rullar på med hundmotionering och frukost. Lite ovant att behöva öppna kylskåpet och ta fram kniven efter veckor av lyxen att kunna plocka åt sig av överdådiga hotellbufféer. Monterar ihop en cykel och fixar med en annan lagom tills dagens träningskamrat dyker upp. Sandra som ska köra vätternrundan ville ha lite sällskap. Inte mig emot- benen behöver cirkulera, inte bara vila. Dagens kulinariska experiment bestod av rabarber, kanel, mandel, kokos och en nypa agave. Surt, spännande, fräscht och uppiggande. Frisk och Fräsch!

Jona

  1. Åh vilken fin blogg!! Glad att jag hittade dig! Så nyfiken på Kundaliniyoga! Ashtagayogat i några år men längtar efter “nåt mer, nåt lugnare o djupare”. Jag kommer tillbaka! Marie.

  2. Det finns så många fina former av yoga och var och en hittar sin väg tillslut. Välkommen tillbaka Marie :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.