Tiden är äntligen inne för vår årliga svintidiga morgonmeditation här på beachen. I dag ertappade jag två ringduvor, som hade ohämmat sex mitt framför medan jag satt djupt försjunken i min meditation. Exakt så kul har jag det mellan 4 och 6 på morgonen. Det är på morgonen alla spännande saker händer. Nåja Nu kanske ni undrar varför jag inte satt och blundande medan jag rabblade mitt mantra, men ibland får man en impuls att öppna ögonen och då gör man helt enkelt det. Man behöver inte ta sig själv på så blodigt allvar när man mediterar. Sens moral; det är inte hela värden om man öppnar ögonen ibland och ser sig omkring lite i världen. Nu på söndag ses vi klockan fyra noll noll. Vi har tänt en eld, så det är inga problem att hitta. Gå en liten bit österut längs med stranden från den Vita Bastun på Östra Kanalvägen, Hölle by the beach. Ta varma kläder, liggunderlag, termos, friskt humör och allt det där. Ser fram emot att se er alla, dricka te och kramas!

Jona

  1. Hej Jona, det låter så himla härligt med yoga i soluppgången! Är det bara att komma eller ska vi anmäla oss? Vi är två yogaentusiaster som ska försöka masa oss upp och komma. Midsommarhälsningar/ Helene & Maritha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.