Trek Peter kom på överraskningsbesök hela vägen hem till mig och jag fick en söt tröja till midsommarpresent. Här står jag fortfarande, lite lätt tagen på sängen, i mitt underställ.

Nu har jag fått på mig den sjukt snygga ärmlösa Crafttröjan med blommor och i Skånska färger. Här står jag och försöker se hård ut framför bilen som matchar cykeln och byxorna och skorna, ja ni ser själv…. Det behövs inte mycket för att göra en flicka glad. Inspirerad och peppad stack jag direkt ut på årets snabbaste cykelpass, delvis för att hinna runt innan regnet, delvis för att hinna hem innan gästerna.

Sprang direkt efter cykeln, det bör man ju göra som triathlet, och det gick också fort. Kändes i alla fall så :) Nu ska här firas fortsatt sportmidsommar i dagarna 3. Vi blir 4 “ironmän” varav 3 varit på Hawaii och lite annat löst sportfolk. När ni festat klart på ert håll vill jag gärna att ni dyker upp här på Beachen söndag klockan 04:00.

Love love love

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.