Min nya kärlek och crosstraining är Stand Up paddling/surfing eller “att SUPA”  som proffsen säger. Fint i både platt vatten och i vågor. Ösregn fungerar det med. Kan inte tänka mig något bättre ställe att befinna mig i än i havet när det regnar faktiskt.

Från havet kravlar jag mig upp på land. Jord under fötterna. Sand mellan tårna. Springa på Skummeslövs strand ger fina vyer mot Båstad och Halmstad. Man är väl både land- och vattendjur?

Som sagt – varje solnedgång är en källa till glädje. Dagen får ett värdigt avslut när solen sakta sjunker över horisonten. Solnedgång och tennis är en intressant kombination. Sunset Tennis i Båstad. Ser Robin Söderling få en stackars Argentinare helt ur balans. Tävling är tuffa grejor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.