Bonjour mon amour! Måndag morgon ses vi i på stranden igen, men just nu håller jag yoga i Frankrike. Folk från hela världen har samlats kring ett slott på den franska obygden. Ryssar, amerikanare, polacker, sydamerikaner, fransoser, norrmän, holländaren, afrikaner and the list goes on. Yogafolk från 54 länder är samlade under temat Peace to all, life to all, love to all.

Jag befinner mig på Europas största yogafestival. Det är lite som en rockfestival. Glada människor, camping, flera scener där kändisar uppträder, musik, feststämning, frid och kärlek. Ta bort drogerna. Jag har en scen, Forest #10 där jag håller yogashow tre kvällar i rad. Grymt kul!

Peace unto me, peace within me, peace in my mind, peace in my surrounding, peace to all, peace to the universe. May there be peace in the world. May there be peace all over the world. Forever… ” – Yogi Bhajan

  1. Låter hur härligt som helst! Jag har inte möjlighet att fara iväg och yoga denna sommar så jag nöja mig med att läsa om och glädjas med alla er andra som kommer iväg istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.