Förra gången stannade jag till och provsmakade den söta goda gula kaktusfrukten vilket resulterade i taggar på läppar och tunga i en hel vecka. Försökte få bort dem med pinsett men taggarna är osynligt små och svåra att få fatt på. Fick lära mig den hårda vägen att man ska skölja dem först. Då försvinner ”de osynliga” taggarna.

Nu springer jag bara förbi med svävande steg :)

Blåa blommor svämmar över längs väggrenen och i diken. Vägen är het och palmen kastar ingen skugga åt mitt håll. Svettas ymnigt. Väger mig före och efter. På en timme löpning svettas jag ett kilogram.

Jag kompenserar vätskeförlusten med att bland annat äta 5 apelsinger om dagen, i juiceform, exakt så många går åt till ett stort glas färskpressad vitamin.

Spring Dig Lycklig!

Jona

  1. Vilar du aldrig? :)
    Jag tycker om att titta på dina bilder. Färg och liv!

    Efter jobbet ska jag också springa mig lycklig. Det behövs, för av någon anledning är livet segt och grått för tillfället. Jag är surkart och neggar mest hela tiden. Man bör undvika mig helt enkelt. Men efter passet ikväll så blir jag snäll o go o gla´!

  2. Jona, vilken LIVSLUST dina bilder förmedlar !!! Du har helt plötsligt blivit min idol. Om du någon gång är i Stockholm, du MÅSTE besöka min fantastiska butik och presteran dig, det skulle vara fantastiskt. DU ÄR SPRUDLANDE!

    Ha en underbar dag! /Elina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.