Tänk om man skulle leva som eremit ett tag. Vara helt ensam mitt i tystnaden, isolera sig frivilligt i en öken, grotta eller en enslig skog. Jag skulle nog tröttna på mig själv rätt fort och sakna ihjäl mig efter kärlek&sällskap. Arbetsnarkomanen i mig skulle känna sig grymt onyttig. Däremot fascinerar mig tanken att endast leva på vad jorden vill ge. Skulle vilja testa att bara äta det som går att plocka här runt omkring. Fikon, granatäpplen, apelsiner, johannesbröd, citron, rosmarin, mandel, kaktusblomma m.m. Vore ett intressant experiment, fast det får vänta till nästa sommar. Nu känns det som ett lite sent påfund, snart flyger jag hem till civilisationen igen nämligen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.