Jag älskar känslan som kommer en eller två timmar in i passet, när allt i kroppen öppnas upp och jag känner en kraftfull energi fylla mig. Andas djupare och försöker få energin att flöda ut i varje cell. Båstad är bra för här finns backar, det känns som någon helt annanstans än Skåne. I samband med en konferens passar jag på att träna lite. Fantastiskt grönt och syrerikt. Och nu ska jag inte sockra denna rapport mer än nödvändigt utan säger exakt som det är. Den nakna sanningen. Regnet hängde över mig hela dagen och när det störtade som värst  tog jag beteckning under ett träd. Det har varit en frodig grön grå dag. Kram o gonatt – I morgon kör vi backarna igen :)

  1. I mina trakter :-) Vad är det för konferens? Är i Skälderviken, uppe och jobbar i Strövelstorp, ska springa idag när jag kommer hem. Ja till Simons lilla undantag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.