Jag vet att kråkan är ett hatobjekt, men den är himla bra för stela stabbiga höfter. Använd stöd under hälen, så blir det genast mycket roligare.

Stå med fötterna något bredare än höftbredd och låt tårna pekar snett utåt. Sjunk ner på huk så att rumpan kommer nära marken. Ryggraden skall vara så rak som möjligt. Håll nacklås. Håll armarna fram eller runt benen. Du kan även ha händer i bönemudra och trycka armbågar mot insidan av låren.Värm gärna upp genom att gå upp och ner i kråkan några gånger så att du hittar din perfekta utgångsposition. Sitt sedan i kråkan 1-3 minuter med långa djupa andetag eller eldaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.