Vägen väntar för oss att upptäcka. God morgon gott folk, onsdag i dag and as happy as one could be. Hjälmen är redan på och jag laddar lite mentalt.

Exakt här höll jag på att nästan cykla ut genom muren och vidare ner i havet. Spanien. Ofta står målet i fokus, men mysig är även vägen. Misstaget jag gör ibland är att försöka vinna över livet istället för att följa flödet.

Jus nu harvar jag på åkern. Skåne. Lite blandad kompott så här off season. På fredag ska jag till Borlänge på läger med mitt team. SubXX ska cykla Vättern runt 2012. Gruppen består av enbart tjejer och vi ska försöka cykla så snabbt som möjligt. Funderar på om det behövs armvärmare så långt norrut.

Ok, over and UT!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.